logo
Hojleddet.dk
Information og guides om teknik, gadgets og lidt blandet

Hensigtserklæring

Skrevet den 13-09-2005 06:39 af cab

Denne hjemmeside er primært dedikeret til information om teknik, gadgets, hardware og software og sekundært til andre hobbies. Det primære formål er at dele mine erfaringer med opsætning og brug af forskellige gadgets og programmer med andre interesserede, samtidig med at jeg får beskrevet de oplevelser jeg har i billeder og tekst, så jeg selv kan huske det til en anden gang.

Det drejer sig primært om teknik som computere, digitalkameraer samt relaterede emner som f.eks. htpc eller pvr - nærmere forklaring følger når jeg får beskrevet mine erfaringer på området. Derudover har jeg en kæphest hvad angår freeware og jeg vil forsøge at samle links til mine foretrukne freeware programmer, samt forklare lidt om anvendelsen og styrker og svagheder ved hver enkelt program.

What's in a name

{image_1} Da jeg skulle navngive sitet startede mine tanker ved mit efternavn i forskellige kombinationer (af hensyn til mailadressen), men de var alle optaget. Så prøvede jeg med vores bynavn, men det var også optaget, så det endte med at blive vejnavnet.

Kilder

Kilderne til den information der er at finde i de forskellige artikler er primært mine egne oplevelser og observationer, men derudover har jeg støttet mig til Internettet (Google) og ikke mindst de mange forskellige fora der kan findes på nettet.

Indhold generelt

Da indholdet primært er baseret på egne erfaringer, kan der forekomme fejl og misforståelser, men enhver besøgende er mere end velkommen til at rette henvendelse til webmaster for at få rettet fejl eller belyst afvigende observationer. Udover det tekniske, er der også lidt information om andre hobbies og emner der er ganske uden relation til det øvrige indhold.

Ejerskab og økonomiske interesser

hojleddet.dk ejes 100% af webmaster og der er ikke tilknyttet andre interessenter. Siden drives for min fornøjelses skyld og er overvejende non-profit, men jeg benytter mig af siden til at informere om ting jeg vil sælge og jeg har også tilmeldt mig til Google's Adsense system, da jeg gerne vil have et tilskud til at dække driftsomkostningerne.

Alt materiale på hojleddet.dk tilhører webmaster. Størsteparten af alle billeder er taget på mit kontor af undertegnede. Artikler, tekster og billeder må ikke bruges af andre uden forudgående aftale med webmaster.

Carsten

webmasterKommentarer